• Kinder zwerfboeken station
  Kinder zwerfboeken station

  Op de Anne Frankschool is vanaf nu een officieel kinder zwerfboeken station te vinden. Kom gerust eens kijken of er een boek voor je tussen zit!

 • Gorinchem beweegt
  Gorinchem beweegt

  Doe mee aan Kies voor Hart & Sport. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op site van Gorinchem Beweegt: www.gorinchembeweegt.nl of neem contact op met Maikel Nijst.

 • Virtuele tour
  Virtuele tour

  Vanuit uw stoel door de Anne Frank lopen? Kies onder het kopje kennismaken voor de virtuele tour. Zo krijgt u een nog beter beeld van onze school.

Op maandag 21 maart was het zover, de feestelijke onthulling van het vignet Gezonde school.

Om 10.00 uur onthulde juf Marion samen met de Gorcumse kempo kampioen Ahmed Sellami het vignet Gezonde school. Wij krijgen dit vignet op het subgebied beweging. Als school gaan wij er zeker voor om dit vignet ook voor andere subgebieden te krijgen.

Deze dag hebben we een feestelijk tintje gegeven door de kinderen lekker veel te laten bewegen. Ieder groep heeft 5 sport workshops gekregen. Langs deze weg nogmaals dank voor: Judoschool Breedveld, Ahmed Sellami, gymvereniging OKK, dansschool Roots en Gorinchem Beweegt voor het het samenstellen en geven van deze workshops.

opening